Vaderdag bier kado

 

In samenwerking met de enige trappisten brouwerij van Nederland de Koningshoeven hebben wij een aantal speciale bier kado's samengesteld, van een enkele 75cl fles in een mooie verpakking tot aan complete bier cadeaus met een uitgebreide rondleiding en bier proeverij.

Volg uw bestelling met ons Tack en Trace systeem zo dat u ziet wanneer wij uw Vaderdag kado bezorgen. Uw cadeau bezorgen kan nu ook in dag delen, geef zelf aan of u het Vaderdag kado in de ochtend middag of avond wilt laten bezorgen

VADERDAG CADEAU

Tevens hebben wij al een aantal leuke combinaties voor u samengesteld, om uw bestelling te laten bezorgen hoeft u bij ons niet eerst in te loggen, u kunt gewoon meteen tot bestelling overgaan door ons bestelformulier stap voor stap in te vullen. Voor u het weet is uw cadeau verstuurd.

 

 

Vaderdag cadeau La Trappe dubbel

Vaderdag cadeau La Trappe trippel

Vaderdag cadeau La Trappe Quadrupel
La Trappe cadeau box met vier 33cl flesjes en een origineel glas La Trappe cadeau box met twee 50cl kruikjes en een origineel glas La Trappe cadeau box met twee 75cl flessen en een origineel glas

 Meer Vaderdag cadeaus 

Vaderdag cadeau bezorgen

 

- cadeau bezorgen in Nederland, België en Luxemburg

- Snel bezorgd en te volgen via Track & Trace

- Nu ook bezorging in dagdelen ochtend, middag en avond (Nederland)

- Betalen via Ideal, Credit card, business account of rembours

- Bestellen zonder inschrijven

- Toevoegen van een ander leuk cadeau

 

Trappistenbieren

La Trappe wordt op ambachtelijk wijze gebrouwen, volgens een door de trappisten van Koningshoeven ontwikkelde receptuur. Er komen uitsluitend natuurlijke ingrediënten aan te pas, zoals hop, gerstemout en gist. De brouwerij haalt het water voor het bier uit eigen bron. De vergisting vindt plaats met een gistsoort die het meest actief is bij 18 tot 20 graden Celsius. Dit type vergisting staat bekend als ‘bovengisting’. Het bier wordt afgevuld op flessen met gist en suiker. Hierdoor gist La Trappe na op fles en ontwikkelt zich een uniek aroma. Onder de merknaam La Trappe brengt Bierbrouwerij de Koningshoeven zeven speciale bieren op de markt.