KLANT WORDEN

U hoeft zich niet in te schrijven om klant bij ons te zijn, u kunt gewoon bestellen op onze website. Geen wachtwoord of inschrijf formulier u kunt gewoon direct bestellen. Alleen bedrijven die een business accout willen moeten zich inschrijven.

 

 

BESTELLEN

Bestellen bij de deWijnsite.nl is erg eenvoudig, door ons unieke bestelsysteem hoeft u slechts één pagina in te vullen. Hierdoor heeft u een goed overzicht van alle bezorg en product informatie inclusief alle kosten. Geen onduidelijke bestelsysteem over vijf of zes pagina’s maar alles overzichtelijk op één pagina.

Na het kiezen van een of meer producten kunt u deze verdelen over één of meerdere bezorgadressen, evt. allemaal op een andere datum en met een eigen kaartje.

Het is belangrijk dat de adres gegevens compleet zijn als u adres gegevens mist dan kunt u deze proberen te vinden op www.detelefoongids.nl of www.postcode.nl

 

BEVESTIGING

Zodra de betaling van uw bestelling is goed gekeurd krijgt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Deze bevestiging bevat o.a. het ordernummer van uw bestelling. Mocht u vragen hebben over uw bestelling vermeldt dan dit ordernummer.

 


Op welke manieren kan ik betalen?


MET CREDIT CARD

Eurocard/Mastercard, Visa, American Express,

 


 Met Ideal (internet bankieren),

 

 


Op rekening (alleen voor bedrijven)

 


Business account (ideaal voor de regelmatige terugkerende zakelijke klant),

(alleen voor bedrijven en na goedkeuring) Bedrijven met een business account ontvangen maandelijks een factuur.

Bent u een regelmatig terugkerende zakelijke klant, vraag dan nu een business account aan.  businessaccount  

 


Op rekening particulieren

AfterPay voert voor deWijnsite.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150.- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250.-

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website

Voor deze algemene voorwaarden klikt u hier

 


PayPal 


Heeft u een Paypal account dan kunt u bij ons ook betalen met Paypal

 

algemene voorwaarden