BIER CADEAU

In samenwerking met de enige trappisten brouwerij van Nederland de Koningshoeven hebben wij een aantal speciale bier cadeaus samengesteld, van een enkele 75cl fles in een mooie verpakking tot aan complete bier cadeaus met een uitgebreide rondleiding en bier proeverij.

BIER CADEAU

Tevens hebben wij al een aantal leuke combinaties voor u samengesteld, om uw bestelling te laten bezorgen hoeft u bij ons niet eerst in te loggen, u kunt gewoon meteen tot bestelling overgaan door ons bestelformulier stap voor stap in te vullen. Voor u het weet is uw cadeau verstuurd.

 

Bier cadeau bezorgen 

- cadeau bezorgen in Nederland, België en Luxemburg

- Snel bezorgd en te volgen via Track & Trace

- Nu ook bezorging in dagdelen ochtend, middag en avond (Nederland)

- Betalen via Ideal, Credit card, business account of rembours

- Bestellen zonder inschrijven

- Toevoegen van een ander leuk cadeau

 

Een trappistenbier is iets anders dan een abdijbier. Want van alle bieren ter wereld, mogen er maar zeven de naam ‘trappist’ dragen: Achel, Chimay, Westmalle, Orval, Rochefort, Westvleteren en La Trappe. U herkent ze aan het "Authentic Trappist Product"-logo.

Een trappist krijgt alleen maar die naam als het voldoet aan een aantal strenge criteria:

1.  Het bier wordt gebrouwen binnen de muren van een trappistenabdij, door de monniken zelf of onder hun toezicht. 
2.  
De brouwerij moet ondergeschikt zijn aan het klooster en getuigen van een bedrijfscultuur die past bij het monastieke project. 
3.  De brouwerij heeft niet als doel winst te maken. De inkomsten zorgen voor het levensonderhoud van de monniken en het onderhoud van de abdijsite. 
     Wat overblijft schenken ze aan charitatieve doelen, aan sociale werken en aan mensen in nood. 

De trappistenbrouwerijen zorgen voor bieren van een onberispelijke kwaliteit die permanent gecontroleerd worden. Zo bevat een trappist van La Trappe 100% natuurlijke ingrediënten.

Trappistenbrouwerijen leven strikt alle normen na op het vlak van veiligheid, gezondheid en voorlichting van de consument. En de stijl van de communicatie en reclame is er een van eerlijkheid, soberheid en ingetogenheid die past bij de religieuze omgeving waarin de bieren worden gebrouwen.